Take me to the Perimeter Protection Group website
Extranet
Vi säkrar Allianz Arena

Sikring af Allianz Arena med crash pullerter

Sikkerhedskravene til offentlige faciliteter vokser hurtigt. Dette gælder især for fremtrædende fodboldstadioner, såsom Allianz Arena i München. Et højt antal besøgende, tilstedeværelse af journalister fra hele verden men også strenge krav til strukturel sikkerhed kræver særligt effektive, holistiske perimeterbeskyttelseskoncepter.

Terrorsikring af stadium med pullerter
Terrorsikring af stadium med pullerter

Allianz Arena tilbyder i alt 75.000 pladser ved Bundesliga kampene. Den ydre beskyttelse af et stadion skal være udformet på en sådan måde, at forebyggende sikring, regulering og styring af store person – og køretøjsstrømme i og omkring stadion er etableret. Blandt andet for at undgå panik, uro eller overfyldning af stadium og for at sikre en hurtig og jævn evakuering, f.eks. i tilfælde af brand. Men trusselbilledet ændrer sig. Især den stadig mere aggressive terrorisme og angreb med voldsomt invaderende køretøjer på forsamlinger udgør yderligere en central risikofaktor.

I april i år blev Perimeter Protection Germany GmbH, det tyske datterselskab af Perimeter Protection Group (PPG), der arbejder globalt, tildelt en ordre af Allianz Arena på at effektuere stadionets perimeterbeskyttelseskoncept. Målet var at sikre den nordlige og sydlige side af ejendommen effektivt mod terrorangreb med køretøjer som lastbiler. Vest- og østsiden er beskyttet af en motorvej og bygninger mod sådanne angreb. Hele projektet skulle realiseres inden udgangen af ​​juli.

PPG har et godt omdømme på grund af tidligere High Security projekter for eksempel det jødiske samfund i centrum af München. Sammen med det velkendte München firma BPR Dr. Ing. Schäpertöns Consult GmbH & Co. KG, implementerede PPG en løsning bestående af en blanding af 70 faste og automatiske M30 pullerter, som GPP i øvrigt fremstiller i Tyskland.

Pullerter anvendt som terrorsikring
Pullerter anvendt som terrorsikring

Pullerterne, som er certificeret i henhold til internationale standarder PAS 68, ASTM og IWA 14-1 stopper køretøjer med forskellige hastigheder ifølge deres klassificering.

Afhængig af sikkerhedskravene tilbyder Perimeter Protection Group forskellige automatiske eller faste crash pullerter. Fodgængere kan passere uhindret, mens den kørende trafik stoppes. Pullerterne har hurtige driftstider og specifikke fundamenter. Med separat kontrolboks tilbyder de en hurtig og nem installation i alle klimazonersamt pålidelig drift og selvfølgelig lav vedligeholdelse. Når de sænkes, kan disse nemt køres over som pr. Bridge Class SLW 60 uden at hindre den operationelle nødvendige køretøjstrafik, f.eks. ved servicearbejde. Ikke desto mindre blokerer de effektivt områder med længere adgangsveje, selv imod tunge køretøjer som lastbiler, ved at rejse sig over jorden på få sekunder i nødstilfælde.

Sikring af Allianz Arena
Sikring af Allianz Arena

Alfons Trapp, PPG Sales Bavaria, opsummerer: “Takket være det professinonelle samarbejde blev projektet afsluttet gnidningsløst og til tiden. Den implementerede løsning er ikke kun sikker, men den understreger også visuelt den æstetiske karakter af dette arkitektoniske mesterværk. ”