Take me to the Perimeter Protection Group website
Extranet

Anti-terror pullerter SafetyFlex

 

Lancering af nyt produkt til terrorbekæmpelse
For at imødekomme behovene i den indre by, hvor tekniske begrænsninger, underjordiske rør og fundamenter er en udfordring på åbne pladser og gågader, der frekventeres af mange mennesker og til tider køretøjer, lancerer vi nu en crash-testet pullert, som den ideelle løsning til områder, hvor gående og cyklister får lov til at passere uhindret, medens biltrafikken stoppes fx i forbindelse med gågader.

Omkostningseffektive pullerter med lavt fundament
Disse pullerter, der fås som enten en fast eller demonterbar type,  er de mest økonomiske på markedet samtidig med at de er æstetisk tiltalende.

Med et fundament på 200 mm stopper pullerterne en 7,5 ton tung lastbil ved en fart på 64 km/t (Truckstopper 7) eller en 7,5 tons tung lastbil ved 48 km/t (Truckstopper 6) i at bryde igennem en sikkerhedslinje. SafetyFlex pullerterne kræver ikke udskiftning ved mindre belastninger, da de vender tilbage til den oprindelige position  takket være den nyskabende fjederteknologi .

Pullerterne camoufleret i bybilledet
Pullerterne er økonomiske og falder takket være det æstetiske design ind i alle miljøer. En helt speciel egenskab er den camouflerende faktor, der gør pullerten ideel til at være skjult i moderne inventar (street furniture), såsom bænke, borde, blomsterkasser, cykelstativer, displays m.m. De nye pullerter er den ideelle løsning ved indkøbscentre, banker, sportspladser samt områder omkring pengeautomater mod angreb og beskyttelse mod køretøjer.


Historien om SafetyFlex
Safetyflex er en del af GME Springs-koncernen, som har over 40 års erfaring inden for konstruktion og fremstilling af fjedersystemer til både biler, jernbaner og US Army køretøjer. I de seneste år har virksomheden anvendt sin viden om fjederteknologi til at designe og fremstille den næste generation af anti-terror barrierer og pullerter, hvilket giver nyt incitament til bekæmpelse af fjendtlige køretøjer med  højt avancerede og omkostningseffektive produkter.