Take me to the Perimeter Protection Group website
Extranet
SecurityUser Expo

SecurityUser Expo

SecurityUser Expo Udstillingen er skudt godt i gang

 

Onsdag den 27. september lød startskuddet for årets sikringsmesse i BellaCentret. En messe, der præsenterer de seneste nyheder til fysisk sikring af mindre virksomheder, industrivirksomheder samt offentlige pladser og gader.

Tidligt på formiddagen kunne man høre og deltage i en konference om terrorbekæmpelse indledt af Søren Pape Poulsen (Justitsminister). Efter ham fulgte talere som Mogens Dam fra Damasec ApS, Henrik Hansen fra Gunnebo Nordic og Christian Oxdorf fra GPP perimeter Protection.

Standen C16 er bygget op omkring temaet Bysikring med vægt på terrorsikring af den indre by. Den nyligt lancerede Truckstopper vil være det store trækplaster sammen med vor egen crashtestede pullert..

Truckstopperen udmærker sig ved at være crashtestet samtidig med at den nemt kan installeres / skjules i Street furniture som bænke, borde, displays, affaldskurv, kunst m.m.